Cacatua

Classificació científica de la cacatua

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
aus
Comanda
Psittaciformes
Família
Cacatua

Estat de conservació de la cacatua:

vulnerable

Ubicació de la cacatua:

Àsia
Oceania

Dades divertides de la cacatua:

Un dels ocells més sorollosos del món!

Dades de la cacatua

Nom de jove
Pollets o cries
Comportament grupal
  • Ramat
Fet divertit
Un dels ocells més sorollosos del món!
Característica més distintiva
Cresta de plomes al cap
Envergadura
Varia
Habitat
Boscos, arbredes i planes
Depredadors
Falcons, àguiles, mussols, serps i gats
Dieta
Omnívor
Menjar preferit
Fruites, llavors i tubercles
Nom comú
Cacatua
Ubicació
Austràlia, Nova Guinea, Filipines, Indonèsia i illes del Pacífic
Eslògan
Ocell molt social, intel·ligent i xerraire.
Grup
Ocells

Característiques físiques de la cacatua

Tipus de pell
Plomes
Esperança de vida
De 20 a 70 anys en estat salvatge
Pes
300 g - 1.200 g (0,66 lliures - 2,65 lliures)
Llargada
30cm - 76cm (12in - 30in)
Edat de maduresa sexual
De 3 a 7 anys

La cacatua és un ocell intel·ligent i xerraire amb una brillant cresta de plomatge al cap.



Leal, afectuós i lúdic, l’alta energia i el comportament sorollós de la cacatúa són un reflex de la seva rica vida emocional interior. Aquestes aus tenen un temperament bastant amable i, de vegades, són bons acompanyants dels humans com a mascotes. Al seu hàbitat natal de la regió d’Àsia Pacífic, les cacatues són una visió familiar fins i tot en algunes zones urbanes i suburbanes , però el seu comportament divertit i divertit no sempre els fa ser benvinguts a la gent local.



Una cacatua rosa

Articles D'Interès