Umbrellabird

Classificació científica Umbrellabird

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
aus
Comanda
Passeriformes
Família
Cotingidae
Gènere
Cefalòpter
Nom científic
Cefalòpter

Estat de conservació dels ocells paraigües:

vulnerable

Umbrellabird Ubicació:

Centreamèrica
Sud Amèrica

Dades divertides de Umbrellabird:

Migra amunt i avall per les muntanyes!

Dades de Umbrellabird

Preses
Fruites, granotes, insectes
Nom de jove
Pollet
Comportament grupal
  • Solitari
Fet divertit
Migra amunt i avall per les muntanyes!
Mida estimada de la població
En declivi
Amenaça més gran
Pèrdua d’hàbitat
Característica distintiva
Cresta semblant a un paraigua i plomes negres
Envergadura
66cm - 71cm (26in - 28in)
Període d'incubació
1 mes
Edat de la criança
De 8 a 10 setmanes
Habitat
Selva tropical de baixa i alta altitud
Depredadors
Micos, serps, falcons
Dieta
Omnívor
Estil de vida
  • Diürn
Nom comú
Umbrellabird
Nombre d'espècies
3
Ubicació
Amèrica Central i del Sud
Mida mitjana de l’embragatge
1
Eslògan
Migra amunt i avall per les muntanyes!
Grup
Ocell

Característiques físiques de Umbrellabird

Color
  • Negre
Tipus de pell
Plomes
Esperança de vida
12 - 20 anys
Pes
320 g - 570 g (11,3 oz - 20 oz)
Alçada
38cm - 50cm (15in - 20in)
Edat de maduresa sexual
2 - 4 anys

Articles D'Interès