Ós del Sol

Classificació Científica Sun Bear

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
Mammalia
Comanda
Carnívors
Família
Ursidae
Gènere
Helarctos
Nom científic
Helarctos malayanus

Estat de conservació de l’ós solar:

vulnerable

Localització de l’ós solar:

Àsia

Fet divertit de l’Ós Sun:

Les espècies d’ós més petites del món!

Fets de l’ós solar

Preses
Fruites, mel, insectes
Nom de jove
Cadell
Comportament grupal
  • Solitari
Fet divertit
Les espècies d’ós més petites del món!
Mida estimada de la població
Desconegut
Amenaça més gran
Caça i pèrdua d’hàbitat
Característica més distintiva
Marcatge en forma de U groc o taronja al pit
Altres noms)
Ós de sol de Malàisia, ós de Malàisia, ós de mel, ós de gos
Període de gestació
De 3 a 8 mesos
Habitat
Principalment, boscos tropicals de terres baixes
Depredadors
Tigre, serps, aus rapinyaires
Dieta
Omnívor
Mida mitjana de la brossa
2
Estil de vida
  • Diürn / Nocturn
Nom comú
Ós del Sol
Nombre d'espècies
2
Ubicació
Sud-est asiàtic
Eslògan
Les espècies d’ós més petites del món!
Grup
Mamífer

Característiques físiques de l’ós solar

Color
  • Marró
  • Gris
  • Groc
  • xarxa
  • Negre
  • Blanc
  • taronja
Tipus de pell
Pell
Màxima velocitat
30 mph
Esperança de vida
15 - 30 anys
Pes
30 kg - 60 kg (66 lliures - 132 lliures)
Alçada
1,2 m - 1,5 m (4 peus - 5 peus)
Edat de maduresa sexual
3 - 4 anys
Era del deslletament
18 mesos

Articles D'Interès