Pingüí Reial

Classificació científica de Royal Penguin

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
aus
Comanda
Sphenisciformes
Família
Spheniscidae
Gènere
Eudiptis
Nom científic
Eudyptes Schlegeli

Estat de conservació del pingüí real:

vulnerable

Ubicació de Royal Penguin:

Antàrtida
oceà

Dades de Royal Penguin

Presa principal
Krill, peix, gambeta
Característica distintiva
Bec taronja amb plomes grogues al cap
Habitat
Illes Antàrtiques Rocoses
Depredadors
Foca de lleopard, orca, taurons
Dieta
Carnívor
Mida mitjana de la brossa
2
Estil de vida
  • Colònia
Menjar preferit
Krill
Tipus
Ocell
Eslògan
Pot assolir velocitats de 20 km / h.

Característiques físiques de Royal Penguin

Color
  • Gris
  • Groc
  • Negre
  • Blanc
Tipus de pell
Plomes
Esperança de vida
15 - 20 anys
Pes
3 kg - 6 kg (6,6 lliures - 13 lliures)
Alçada
60cm - 68cm (24in - 27in)

'Un únic esdeveniment podria acabar amb els pingüins reials'



Residents del Antàrtic i aigües subantàrtiques, el pingüí reial continua sent 'un enigma, embolicat en un misteri, dins d'un enigma'. Després de dècades d’estudi, els investigadors encara no estan 100% segurs d’on arriba l’espècie durant uns sis mesos a l’any. Probablement es queden Australià , Tasmània , i Nova Zelanda aigües –i una mica d’evidències ho suggereix–, però la certesa sobre el tema continua eludint els ornitòlegs.



Sabem que aquests pingüins només es reprodueixen al voltant de l’illa Macquarie i es posen corones de plomes daurades. Però el més desconcertant és que un esdeveniment devastador, com una tempesta cruel o un vessament de petroli, podria acabar amb els pingüins reials de cop.

5 Fets fascinants sobre els pingüins reials

  • Els científics encara no saben on passen l’hivern els pingüins reials.
  • Aquests pingüins només es reprodueixen a l'illa Macquarie i als seus voltants, un petit espit de terra a mig camí entre Austràlia i l'Antàrtida. L’hàbitat de reproducció restringit de l’animal és una vulnerabilitat alarmant.
  • Aquests pingüins netegen regularment immersions de 150 peus.
  • Tant els pingüins mascles com les femelles comparteixen deures de cria de pollets.
  • Aquests pingüins van ser explotats sense pietat pel seu oli a finals del segle XIX i principis del XX.

Nom científic de Royal Penguin

Eudyptes Schlegeliés el nom científic d’aquest pingüí. Eudyptes deriva del grec i significa 'bon bussejador'. Schlegeli és un zoòleg venerador honorífic pseudollatí Herman Schlegel, la primera persona que va descriure els pingüins reials.



Aspecte i comportament del pingüí real

Aquests pingüins tenen un aspecte gairebé idèntic pingüins de macarrons . L’única diferència és la barbeta blanca del primer en comparació amb la negra d’aquest. A causa de les sorprenents similituds, molts científics creuen que els pingüins reials són una subespècie de pingüins macarrons. Però la taxonomia dels pingüins és molt debatuda i altres investigadors insisteixen que hi ha prou diferència genètica entre els dos animals per justificar classificacions diferents.

El més gran de la cresta penguin Les espècies reals tenen una alçada d’entre 26 i 30 polzades, inclinen les escates entre 6,6 i 17,6 lliures i els mascles solen ser més grans que les femelles.

El plomatge del cap groc de l’espècie, que s’assembla a una corona reial, és el seu homònim. Els individus joves, però, només porten una sola fila de plomes d’or sobre cada ull. També tenen bitlles esveltes, llargues i de color taronja brillant.



Bussejadors sòlids, aquests pingüins fan regularment immersions de 50 a 150 peus que duren uns dos minuts.

Dos pingüins reials a l
Dos pingüins reials a l'aigua, Illes Macquarie, Austràlia

Hàbitat Pingüí Reial

Aquests pingüins no viatgen lluny per créixer. En canvi, any rere any, tornen a un trio d’illes entre les Antípodes i l’Antàrtida: Macquarie, Bishop i Clerk. A les seves costes de còdols, aquests pingüins construeixen cases per a la temporada de reproducció i la converteixen en una base de casa a partir de setembre a febrer.

Dieta dels pingüins reials

Els pingüins reials sobreviuen amb una dieta pescetària petita peix , krill, crustacis i, de vegades calamar .

Depredadors i amenaces dels pingüins reials

El Unió Internacional per a la Conservació de la Natura llista els pingüins reials com Gairebé amenaçat.

Depredadors naturals

Focs de pell són els principals depredadors naturals dels pingüins reials. Elefants marins ocasionalment aixafar pingüins i skua ocells de vegades llisqueu cap amunt els pollets i els ous.

Entre 1870 i 1919, la caça de pingüins reials va ser un gran negoci Down Under. Rics en greixos petroliers, aquests pingüins van ser sacrificats i pressionats pels seus valuosos recursos. Tasmania va emetre llicències de caça de pingüins i es calcula que es prenien 150.000 anuals.

Afortunadament, els funcionaris van embolicar la terrible indústria amb diverses lleis de protecció del medi ambient, i aquestes poblacions de pingüins han florit des de llavors.

Però no estan fora del bosc proverbial.

Atès que aquests pingüins només es reprodueixen en una zona, l'espècie és excepcionalment vulnerable a la meteorologia destructiva i als errors marítims comercials no forçats, com els vessaments de petroli. Com que estan tan ben empaquetats, teòricament, un sol fet catastròfic podria acabar amb tota la població de cop.

Com a tal, l’amenaça de l’escalfament global projecta una gran ombra sobre els pingüins reials. Concretament, les fluctuacions de la temperatura de l’aigua poden alterar dràsticament l’ecosistema marí i disminuir el subministrament d’aliments, provocant la fam i la mort massiva.

La contaminació per plàstics, la destrucció de l’hàbitat i les plataformes comercials de pesca properes, que cada any són més a prop d’aquestes aigües de pingüins, també representen greus amenaces.

Reproducció, nadons i vida útil de Royal Penguin

Reproducció

Aquests pingüins només es reprodueixen en una regió: el cúmul de l’illa Macquarie, que està tapitzat a les platges i als vessants rocosos vegetatius.

Cada any, els mascles reials desembarquen al setembre, per davant de les dames, per renovar i construir nius reproductors. Alguns opten per excavar als vessants i les sorres; d’altres construeixen nius de roca i herba des de la base.

La posta d’ous comença a l’octubre, quan les femelles tornen i trien les seves parelles estacionals monògames. A diferència d’altres espècies de pingüins que s’aïllen per aparellar-se, les famílies reals es reprodueixen en enormes colònies.

Aquests pingüins solen pondre dos ous amb pocs dies de diferència. Però, per raons desconegudes, els pares quasi sempre empenyen el primer, que sol ser més petit, del niu abans de l’eclosió.

Ambdós pares incuben l’ou més gran durant uns 35 a 40 dies fins a l’eclosió.

Nadons

Un cop arriben les criatures, els pingüins mares immediatament van a buscar menjar durant dues setmanes mentre els mascles es queden amb els bebès, mantenint-los calents i segurs. Quan les dones tornen i assumeixen les tasques de cria de pollets, els mascles surten.

Quan neixen, les criatures tenen un plom de color gris marronós i blanc.

Amb un mes d’edat, les criatures de la temporada formen escoles bressol anomenades escoles bressol. Aquestes agrupacions tenen tres finalitats: protecció, calor i socialització. També dóna més temps als pares dels pingüins per alimentar-se.

Al cap d’uns dos mesos, els pollets muten, fan créixer plomes impermeables i volen el niu. Entre els set i els nou anys, els pingüins arriben a la maduresa sexual.

Esperança de vida

Aquests pingüins a la natura solen viure entre 15 i 20 anys.

Població de pingüins reials

Actualment, la població total de pingüins reals salvatges se situa en 850.000 parelles, aproximadament 1.700.000 d’individus. La colònia més gran, d'unes 500.000 parelles, es reprodueix al voltant del punt Hurd de l'illa Macquarie.

El IUCN classifica aquests pingüins com a quasi amenaçats, és a dir, l’espècie s’enfronta a una possible extinció en el futur, però encara no es troba a les males herbes. Tot i això, tots els pingüins es van convertir en espècies protegides el 1961 quan va entrar en vigor el Tractat Antàrtic de 1959.

Pingüins Reials al Zoo

A causa de les restriccions de reproducció regionals de l’espècie, ni un zoo dels Estats Units té aquests pingüins. Fins i tot els zoològics i aquaris d’Austràlia i Nova Zelanda s’hi adhereixen petits pingüins , gentoos , i reis .

Mostra els 21 animals que comencen per R

Articles D'Interès