Lleopard

Classificació científica Leopard

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
Mammalia
Comanda
Carnívors
Família
Fèlids
Gènere
panthera
Nom científic
Panthera pardus

Estat de conservació del lleopard:

Prop d’Amenaçats

Leopard Ubicació:

Àfrica
Àsia

Fet de Leopard:

Passa gran part del temps als arbres.

Dades del lleopard

Preses
Cérvols, facoquer, rosegadors
Nom de jove
Cadell
Comportament grupal
  • Solitari
Fet divertit
Passa gran part del temps als arbres.
Mida estimada de la població
Estable
Amenaça més gran
Caça de trofeus i pèrdua d’hàbitat
Característica més distintiva
Pell de dibuix dens i dents llargues i afilades
Altres noms)
Pantera
Període de gestació
90 - 105 dies
Habitat
Selva tropical, prats i regions muntanyoses
Depredadors
Tigre, lleons, humans
Dieta
Carnívor
Mida mitjana de la brossa
3
Estil de vida
  • Nocturn
Nom comú
Lleopard
Nombre d'espècies
7
Ubicació
Àfrica subsahariana i sud d'Àsia
Eslògan
Passa gran part del temps als arbres.
Grup
Mamífer

Característiques físiques del lleopard

Color
  • Groc
  • Negre
  • Marró fosc
  • Daurat
Tipus de pell
Pell
Màxima velocitat
30 mph
Esperança de vida
De 10 a 15 anys
Pes
30 kg - 90 kg (66 lliures - 198 lliures)
Llargada
100cm - 190cm (40in - 75in)
Edat de maduresa sexual
2 - 2,5 anys
Era del deslletament
3 mesos

Articles D'Interès