Pingüí Emperador

Classificació científica del pingüí emperador

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
aus
Comanda
Sphenisciformes
Família
Spheniscidae
Gènere
Aptenòdits
Nom científic
Aptenodytes forsteri

Estat de conservació del pingüí emperador:

Menor preocupació

Localització del pingüí emperador:

Antàrtida
oceà

Dades divertides sobre el pingüí emperador:

L’espècie de pingüí més gran del món!

Dades del pingüí emperador

Preses
Peixos, Krill, Calamars
Nom de jove
Pollet
Comportament grupal
  • Colònia
Fet divertit
L’espècie de pingüí més gran del món!
Mida estimada de la població
200.000 parelles reproductores
Amenaça més gran
Escalfament global
Característica més distintiva
Plomes de color groc brillant al coll i les orelles
Envergadura
76cm - 89cm (30in - 35in)
Període d'incubació
60 - 70 dies
Edat de la criança
De 5 a 6 mesos
Habitat
Gel marí i oceà compactes
Depredadors
Petrol gegant del sud, foca de lleopard, orca
Dieta
Carnívor
Estil de vida
  • Diürn
Nom comú
Pingüí Emperador
Nombre d'espècies
1
Ubicació
Antàrtida
Mida mitjana de l’embragatge
1
Eslògan
L’espècie de pingüí més gran del món!
Grup
Ocell

Característiques físiques del pingüí emperador

Color
  • Groc
  • Negre
  • Blanc
  • taronja
Tipus de pell
Plomes
Màxima velocitat
15 mph
Esperança de vida
15 - 50 anys
Pes
22 kg - 45 kg (49 lliures - 99 lliures)
Alçada
100cm - 120cm (39in - 47in)
Edat de maduresa sexual
De 3 a 8 anys

Articles D'Interès