Capibara

Classificació científica Capybara

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
Mammalia
Comanda
Rodentia
Família
Dipodidae
Gènere
Hydrochoerus
Nom científic
Hydrochoerus hydrochaeris

Estat de conservació del capibara:

Menor preocupació

Capybara Localització:

Sud Amèrica

Dades divertides de Capybara:

Excel·lent tant en busseig com en natació.

Fets de Capibara

Preses
Herbes, plantes aquàtiques, escorça
Nom de jove
Pup
Comportament grupal
  • Ramat
Fet divertit
Excel·lent tant en busseig com en natació.
Mida estimada de la població
Estable
Amenaça més gran
Caça i pèrdua d’hàbitat
Característica més distintiva
Ulls, orelles i fosses nasals a la part superior del cap.
Altres noms)
Porc d’aigua
Període de gestació
150 dies
Habitat
Vegetació densa a prop de l’aigua dolça
Depredadors
Jaguar, Caiman, Eagle Harpy
Dieta
Herbívor
Mida mitjana de la brossa
5
Estil de vida
  • Nocturnal / Crepuscular
Nom comú
Capibara
Nombre d'espècies
2
Ubicació
Amèrica Central i del Sud
Eslògan
Excel·lent tant en busseig com en natació
Grup
Mamífer

Característiques físiques del capibara

Color
  • Marró
  • Gris
  • Groc
  • xarxa
Tipus de pell
Pell
Màxima velocitat
22 mph
Esperança de vida
De 8 a 10 anys
Pes
30 kg - 70 kg (66 lliures - 154 lliures)
Llargada
100cm - 130cm (39in - 51in)
Edat de maduresa sexual
17 - 19 mesos
Era del deslletament
16 setmanes

Articles D'Interès