Ós negre asiàtic

Classificació científica de l'ós negre asiàtic

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
Mammalia
Comanda
Carnívors
Família
Ursidae
Gènere
Ursus
Nom científic
ós nikolskii

Estat de conservació de l’ós negre asiàtic:

En perill d’extinció

Localització de l’ós negre asiàtic:

Àsia
Euràsia

Fet divertit de l'ós negre asiàtic:

Se sap que menja 160 fruits diferents dels arbres a Tailàndia.

Dades sobre l’ós negre asiàtic

Preses
Fruits secs, fruites, insectes
Nom de jove
Cadell
Comportament grupal
  • Solitari
Fet divertit
Se sap que menja 160 fruits diferents dels arbres a Tailàndia.
Mida estimada de la població
50,000
Amenaça més gran
Caça i pèrdua d’hàbitat
Característica més distintiva
Marcatge distintiu en forma de V al pit
Altres noms)
Ós negre asiàtic, ós negre de l’Himàlaia, ós negre tibetà, ós de Lluna
Període de gestació
De 6 a 8 mesos
Habitat
Bosc tropical caducifoli
Depredadors
Tigre, llops, humans
Dieta
Omnívor
Mida mitjana de la brossa
2
Estil de vida
  • Nocturn
Nom comú
Ós negre asiàtic
Nombre d'espècies
7
Ubicació
Àsia central i meridional, Rússia i Japó
Eslògan
Se sap que menja 160 fruits diferents dels arbres a Tailàndia.
Grup
Mamífer

Característiques físiques de l’ós negre asiàtic

Color
  • Marró
  • Negre
  • Blanc
Tipus de pell
Pell
Màxima velocitat
25 mph
Esperança de vida
15 - 25 anys
Pes
90 kg - 115 kg (198 lliures - 253 lliures)
Alçada
1,2 m - 1,9 m (4 peus - 6,25 peus)
Edat de maduresa sexual
4 - 5 anys
Era del deslletament
6 mesos

Articles D'Interès