Pingüí africà

Classificació científica del pingüí africà

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
aus
Comanda
Esfenisciformes
Família
Spheniscidae
Gènere
Esfenisc
Nom científic
Spheniscus demersus

Estat de conservació del pingüí africà:

En perill d’extinció

Localització de pingüins africans:

Àfrica
oceà

Dades divertides del pingüí africà:

L’única espècie de pingüí a l’Àfrica!

Dades del pingüí africà

Preses
Peixos, calamars, crustacis
Nom de jove
Pollet
Comportament grupal
  • Colònia
Fet divertit
L’única espècie de pingüí a l’Àfrica!
Mida estimada de la població
140,000
Amenaça més gran
Interrupció de l’hàbitat
Característica més distintiva
Glàndules roses sobre els ulls
Altres noms)
Pingüí Jackass
Tipus d’aigua
  • Sal
Període d'incubació
40 dies
Edat de la criança
3 - 5 mesos
Habitat
Illes de l'Oceà Rocallós
Depredadors
Taurons, foques de pell, gavines
Dieta
Carnívor
Estil de vida
  • Diürn
Nom comú
Pingüí africà
Nombre d'espècies
1
Ubicació
costa sud-oest africana
Mida mitjana de l’embragatge
2
Eslògan
L’única espècie de pingüí a l’Àfrica!
Grup
Ocell

Característiques físiques del pingüí africà

Color
  • Gris
  • Negre
  • Blanc
Tipus de pell
Plomes
Màxima velocitat
12.4 mph
Esperança de vida
De 10 a 15 anys
Pes
2 kg - 5 kg (4,4 lliures - 11 lliures)
Alçada
60cm - 68cm (24in - 27in)
Edat de maduresa sexual
3 - 4 anys

Articles D'Interès