Elefant del bosc africà

Classificació científica de l’elefant forestal africà

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
Mammalia
Comanda
Proboscidea
Família
Elephantidae
Gènere
Loxodonta
Nom científic
Loxodonta cyclotis

Estat de conservació de l’elefant forestal africà:

En perill d’extinció

Elefant del bosc africà Ubicació:

Àfrica

Dades divertides sobre l’elefant del bosc africà:

El mamífer més gran conegut de la terra!

Dades sobre l’elefant del bosc africà

Preses
Herba, fruita, arrels
Nom de jove
Vedell
Comportament grupal
  • Ramat
Fet divertit
El mamífer més gran conegut de la terra!
Mida estimada de la població
200,000
Amenaça més gran
La caça furtiva i la pèrdua d’hàbitat
Característica més distintiva
Orelles arrodonides i ullals prims i rectes
Altres noms)
Elefant africà
Període de gestació
22 - 24 mesos
Habitat
Boscos, sabanes i planes inundables
Depredadors
Humà, Lleó, Hiena
Dieta
Herbívor
Mida mitjana de la brossa
1
Estil de vida
  • Diürn
Nom comú
Elefant del bosc africà
Nombre d'espècies
1
Ubicació
Àfrica central i meridional
Eslògan
Teniu unes orelles arrodonides i grans per ajudar-les a mantenir-les fresques.
Grup
Mamífer

Característiques físiques de l’elefant del bosc africà

Color
  • Marró
  • Gris
Tipus de pell
Cuir
Màxima velocitat
24 mph
Esperança de vida
60 - 70 anys
Pes
900 kg - 3.000 kg (1.984 lliures - 6.613 lliures)
Alçada
2 m - 3 m (6,6 peus - 9,8 peus)
Edat de maduresa sexual
11 - 20 anys
Era del deslletament
5 anys

Articles D'Interès