Adelie Penguin



Classificació científica del pingüí Adelie

Regne
Animalia
Phylum
Chordata
Classe
aus
Comanda
Sphenisciformes
Família
Spheniscidae
Gènere
Pygoscelis
Nom científic
Pygoscelis adeliae

Estat de conservació del pingüí Adelie:

Menor preocupació

Adelie Penguin Ubicació:

Antàrtida
oceà

Dades divertides d’Adelie Penguin:

Menja fins a 2 kg de menjar al dia.

Dades del pingüí Adelie

Preses
Krill, peix, calamar
Nom de jove
Pollets
Comportament grupal
  • Colònia
Fet divertit
Menja fins a 2 kg de menjar al dia.
Mida estimada de la població
5 milions
Amenaça més gran
Fosa ràpida de gel
Característica més distintiva
Petit cercle blanc al voltant de cada ull
Envergadura
35 cm - 70 cm (14 a 27,5 polzades)
Període d'incubació
2 mesos
Edat de la criança
90 dies
Habitat
Terra i oceà antàrtics
Depredadors
Foca de lleopard, gavina Skua, orca
Dieta
Carnívor
Estil de vida
  • Diürn
Nom comú
Adelie Penguin
Nombre d'espècies
1
Ubicació
Antàrtida Costanera
Mida mitjana de l’embragatge
2
Eslògan
Menja fins a 2 kg de menjar al dia.
Grup
Ocell

Característiques físiques del pingüí Adelie

Tipus de pell
Plomes
Màxima velocitat
45 mph
Esperança de vida
10 - 20 anys
Pes
3 kg - 6 kg (7 lliures - 13 lliures)
Alçada
40 cm - 75 cm (16 a 30 polzades)
Edat de maduresa sexual
2 - 3 anys

Articles D'Interès